Babymassage aan huis

Een babymassage cursus aan huis. Het kan bij Met liefde Utrecht.
Nieuw: Nu ook in Houten!

babymassage aan huis

Ben je pas moeder (of vader!) geworden en vind je het leuk om samen met je baby iets te ondernemen? Volg een cursus babymassage aan huis bij Met liefde Utrecht.

Een massage is voor jou leuk om te geven en voor je kindje heerlijk om te krijgen. Baby’s communiceren door te huilen, vaak helpt aanraking (zoals tillen, wiegen of aaien) om je kindje rustig te krijgen. Door het geven van massage help je je kindje nog beter ontspannen.

De babymassage bij Met liefde Utrecht wordt gegeven door Monique. Zij is fysiotherapeute en heeft de YVLO cursus babymassage gevolgd. Babymassage is geschikt voor kindjes vanaf 6 weken* oud tot ongeveer zes maanden. Het masseren van een kindje ouder dan zes maanden is nog steeds hartstikke goed en fijn om te doen, echter kruipen ze dan sneller weg!

*We gaan uit van zes weken na de uitgerekende datum. Heb je hier vragen over neem dan even contact op.

Babymassage aan huis

Heb je een onrustig kindje, een huilbaby of wil je een cursus in je vertrouwde omgeving volgen?! We komen graag bij je thuis en verzorgen de babymassage cursus voor jou en eventueel je partner.

Kosten:
Kennismaking met babymassage:
1 les van 45 minuten: € 60,-*
We behandelen de basisgrepen van de babymassage en richten op ons op massage van de buik.

Cursus babymassage
3 bijeenkomsten van 45 minuten € 175,-*
Je leert je kindje masseren, letterlijk van top tot teen, ook komen (indien gewenst) onderwerpen zoals veilig dragen en ritme & regelmaat aan bod.

Bij de babymassage aan huis krijg je een flesje massageolie en een hand-out met massage handgrepen. Aan het einde van de cursus ontvang je een video met alle handgrepen zodat je deze op je gemak kan bekijken.

Neem contact op voor het maken van een afspraak. Wist je dat je de cursus babymassage ook cadeau kan geven? Liever de volledige cursus in een groep volgen? Kijk dan bij onze groepscursus in Utrecht.

Een cursus met je eigen (vriendinnen)groep?

Ook is het mogelijk om zelf een groep samen te stellen. Heb je een aantal vriendinnen of buurvrouwen met baby’s? Afhankelijk van jullie wensen maken wij een cursus op maat! De cursus kan geven worden in ons pand, maar het is ook mogelijk om de cursus aan huis te volgen.* Neem contact op voor meer informatie!

* Reiskosten:
Binnen een straal van 3 km rekenen we geen reiskosten.
3 – 5 km; € 2,50 / 5 – 10 km: € 5,00 / 10 – 15 km: € 10,00 / > 15 km: in overleg
.
Exclusief eventuele parkeerkosten. 
Woon je in Houten? Binnen de rondweg rekenen we geen reiskosten!