Babymassage aan huis

Een babymassage cursus aan huis. Het kan bij Met liefde!

babymassage aan huis

Ben je pas moeder (of vader!) geworden en vind je het leuk om samen met je baby iets te ondernemen? Volg een cursus babymassage aan huis bij Met liefde Utrecht.

Een massage is voor jou leuk om te geven en voor je kindje heerlijk om te krijgen. Baby’s communiceren door te huilen, vaak helpt aanraking (zoals tillen, wiegen of aaien) om je kindje rustig te krijgen. Door het geven van massage help je je kindje nog beter ontspannen.

De babymassage bij Met liefde Utrecht wordt gegeven door Monique. Zij is fysiotherapeute en heeft de YVLO cursus babymassage gevolgd. Babymassage is geschikt voor kindjes vanaf 6 weken oud tot ongeveer zes maanden. Het masseren van een kindje ouder dan zes maanden is nog steeds hartstikke goed en fijn om te doen, echter kruipen ze dan sneller weg !

Babymassage aan huis

Heb je een onrustig kindje, een huilbaby of wil je een cursus in je vertrouwde omgeving volgen?! We komen graag bij je thuis en verzorgen de babymassage cursus voor jou en eventueel je partner. Kosten: les van 45 minuten: €49,-* Uitgebreidere cursus van 3 bijeenkomsten van 45 minuten aan huis € 125,-*

Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Een cursus met je eigen (vriendinnen)groep?

Ook is het mogelijk om zelf een groep samen te stellen. Heb je een aantal vriendinnen of buurvrouwen met baby’s? Afhankelijk van jullie wensen maken wij een cursus op maat! De cursus kan geven worden in ons pand maar het is ook mogelijk om de cursus aan huis te volgen.* Neem contact op voor meer informatie!

*De prijzen zijn inclusief reiskosten binnen een straal van 5 km rondom onze locatie, exclusief eventuele parkeerkosten in stad Utrecht. Buiten deze straal rekenen we 0,19 ct per km