Babymassage

Samen ontspannen tijdens een cursus babymassage bij Met liefde Utrecht

met liefde utrecht babymassage

Ben je pas moeder (of vader!) geworden en vind je het leuk om samen met je baby iets te ondernemen? Volg een cursus babymassage bij Met liefde Utrecht. Een massage is voor jou leuk om te geven en voor je kindje heerlijk om te krijgen.

Baby’s communiceren door te huilen, vaak helpt aanraking (zoals tillen, wiegen of aaien) om je kindje rustig te krijgen. Door het geven van massage help je je kindje nog beter ontspannen.

De babymassage bij Met liefde Utrecht wordt gegeven door Monique. Zij is fysiotherapeute en heeft de YVLO cursus babymassage gevolgd. Babymassage is geschikt voor kindjes vanaf 6 weken oud tot ongeveer zes maanden. Het masseren van een kindje ouder dan zes maanden is nog steeds hartstikke goed en fijn om te doen, echter kruipen ze dan sneller weg !

Hoe vaak: 3 bijeenkomsten van circa 60 minuten
Groep: maximaal 8 kindjes
Locatie: Met liefde – kanaalweg 86 – Utrecht
Kosten: € 75,- (betalen via upas mogelijk)

Tips!

– Binnen 24 uur na een vaccinatie, bij koorts of infectie is het niet verstandig om een babymassage toe te passen.
– De ruimte is ongeveer 23 graden. Trek dus zelf iets luchtigs aan!
– Als het nodig is om je kindje te voeden of te verschonen tijdens de les is hier natuurlijk de mogelijkheid toe!

Startdata (bij minimaal 4 deelnemers)

Donderdag 26 september
bijeenkomsten op 26-09 en 3-10/10-10 van 9:00 – 10:00

Dinsdag 1 oktober
Bijeenkomsten op 1-10/8-10/15-10 van 10:15 – 11:15

Donderdag 31 oktober
bijeenkomsten op 31-10/7-11/14-11 van 9:00 – 10:00

De babymassage cursus wordt in groepsverband in onze eigen locatie gegeven maar een babymassage cursus aan huis is ook mogelijk !

Een cursus met je eigen (vriendinnen)groep?

Ook is het mogelijk om zelf een groep samen te stellen. Heb je een aantal vriendinnen of buurvrouwen met baby’s? Afhankelijk van jullie wensen maken wij een cursus op maat! Het is mogelijk om de cursus aan huis te volgen. Neem contact op voor meer informatie!

Cadeaubon

Wil je een babymassage cadeau doen aan je partner, vriendin of grootouders? Bij Met liefde kan je ook een babymassage cadeau geven!
De cadeaubon is beschikbaar voor alle massages. De cadeaubon wordt per mail opgestuurd nadat de betaling ontvangen is. Interesse? Stuur een mailtje!