Babymassage

Samen ontspannen tijdens een cursus babymassage bij Met liefde Utrecht

babymassage

Ben je pas moeder (of vader!) geworden en vind je het leuk om samen met je baby iets te ondernemen? Volg een cursus babymassage bij Met liefde Utrecht. Een massage is voor jou leuk om te geven en voor je kindje heerlijk om te krijgen.

Baby’s communiceren door te huilen, vaak helpt aanraking (zoals tillen, wiegen of aaien) om je kindje rustig te krijgen. Babymassage kan bijdragen aan een goede hechting tussen ouder en kind en kan helpen om de signalen die je baby geeft beter te begrijpen. Maar het allerfijnste: babymassage is ontzettend fijn om te geven en te krijgen en een mooi moment van contact tussen jou en je kindje.

De babymassage bij Met liefde Utrecht wordt gegeven door Monique. Zij is fysiotherapeute en heeft de opleiding tot babymassage docent gevolgd. Babymassage is geschikt voor kindjes vanaf 6 weken* oud tot ongeveer zes maanden. Het masseren van een kindje ouder dan zes maanden is nog steeds hartstikke goed en fijn om te doen, echter kruipen ze dan sneller weg!
*We gaan uit van zes weken na de uitgerekende datum. Heb je hier vragen over neem dan even contact op.


Tijdens de cursus wordt de massage van romp, armen, benen en rug besproken. Daarnaast is er aandacht voor het masseren van het hoofd en gezicht. Ook komt de darmkrampjes massage aanbod. Na deze 3 lessen kan je je kindje een heerlijke massage geven.

Startdata
Donderdag 25 januari, 1 en 8 februari om 10:30 uur VOL
Dinsdag 12, 19 en 26 maart om 10:30 uur
Donderdag 23, 30 mei en 6 juni om 10:30 uur

Hoe vaak: drie bijeenkomsten van circa 60 minuten
Groep: maximaal 5 kindjes
Locatie: Met liefde – Kanaalweg 86 – Utrecht
Kosten: € 75,- (betalen via upas mogelijk)
Deze prijs is inclusief massageolie, hand-out en video met massage handgrepen

Tijdens de cursus doet Monique alle handgrepen voor op een speciale pop. Jij masseert je eigen kindje.

Tips!

– Binnen 24 uur na een vaccinatie, bij koorts of infectie is het niet verstandig om een babymassage toe te passen.
– De ruimte is verwarmd. Trek dus zelf iets luchtigs aan!
– Als het nodig is om je kindje te voeden of te verschonen tijdens de les is hier natuurlijk de mogelijkheid toe!

De babymassage cursus wordt in groepsverband in onze eigen locatie gegeven, maar een privé babymassage cursus aan huis is ook mogelijk! Per 1 oktober geven we de babymassage cursus aan huis ook in Houten

Een cursus met je eigen (vriendinnen)groep?

Ook is het mogelijk om zelf een groep samen te stellen. Heb je een aantal vriendinnen of buurvrouwen met baby’s? Afhankelijk van jullie wensen maken wij een cursus op maat! Het is dan ook mogelijk om de cursus aan huis te volgen. Neem contact op voor meer informatie!

Cadeaubon

Wil je een babymassage cadeau doen aan je partner of een vriendin? Bij Met liefde kan je ook een babymassage cadeau geven!
De cadeaubon is beschikbaar voor alle massages. Klik hier voor meer informatie