Cursus babygebaren


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 14 januari 2024 tot en met 22 juni 2024. De eerstvolgende keer is op 22/06/2024 10:00

  • Toekomstige data:

Voor de cursus babygebaren werken we samen met Ann en Kelly van Gebaar en ervaar.

De oudercursus Baby- en kindergebaren bestaat uit drie bijeenkomsten waarin we ons steeds een stapje verder verdiepen in de Baby- en kindergebarenmethode van Gebarenstem. Na de basis van de Baby- en kindergebarenmethode die in de eerste bijeenkomst aan bod komt, kun je in de tweede en derde bijeenkomst ervaringen delen met de andere ouders, nieuwe gebaren aanleren en praktische tips krijgen om nog meer met de gebaren aan de slag te gaan in de in het dagelijkse leven, bijvoorbeeld tijdens activiteiten met je kindje of tijdens het voorlezen.

Duur

De eerste bijeenkomst duurt ongeveer 2 uur, de tweede en derde bijeenkomst duren ongeveer 1,5 uur.

Kosten

De prijs voor deze cursus is €135 per 2 volwassenen uit dezelfde familie. Iedere extra persoon bij hetzelfde kind is €60. Dit is de prijs voor de 3 cursusmomenten samen op locatie van ons. Bij een oudercursus aan huis bij een deelnemer met een eigen groepje vragen wij €110 per aanmelding + reiskostenvergoeding. Verder ontvangen jullie tijdens de eerste bijeenkomst het boekje ‘Babygebaren, de eerste woordjes’.

Ook is een privécursus aan huis mogelijk voor een ouderpaar. Dit is €150 voor 2 avonden + reiskostenvergoeding. Elke extra persoon bij hetzelfde kind is €60.

Meer informatie en aanmeldingen kan via de website van gebaar en ervaar.

Geplaatst in .