Mama massage

mama massage met liefde utrecht

Even genieten van een momentje voor je zelf tijdens een mama massage bij Met liefde Utrecht. Door de zwangerschap, bevalling en een baby heeft je lijf behoorlijk wat te verduren gehad. Hierdoor is een momentje van ontspanning en rust nu extra belangrijk én fijn. Tijdens de Mama Massage bij Met liefde Utrecht heb je echt even een momentje voor jezelf. 

Waarom Mama Massage?
– tijd voor jezelf !
– verlicht (pijn)klachten in nek/schouder gebied
– stimuleert de doorbloeding
– lekker ontspannen en tot rust komen
 
De Mama Massage is geschikt vanaf 4 weken na de bevalling (bij een keizersnede 6 weken). De massage richt zich met name op de spieren die extra belast worden. Denk bijvoorbeeld aan de nek/schouder regio die meer belast wordt tijdens het tillen en geven van (borst)voeding.
Mocht je wensen hebben passen we de massage hier natuurlijk op aan.

We hebben een speciale massagetafel met borst uitsparing. Dit is erg fijn liggen ook bij het geven van borstvoeding!
De massages worden gegeven door Monique. Zij is fysiotherapeut en zeer ervaring in het behandelen van dames tijdens en na de zwangerschap.

Wie wat en waar

Zin in een totale lichaamsmassage; dus van de nek, schouders, armen, rug en achterzijde benen? Kies dan voor de massage van 50 minuten!
Bij de massage van 25 minuten geniet je van een nek/schouder en/of een lage rug massage!


Locatie: Kanaalweg 86 Utrecht

Massage van 25 minuten: € 40,00
Massage van 50 minuten: € 75,00 
Strippenkaart met 3 massages van 25 minuten € 115,- *
Strippenkaart met 3 massages van 50 minuten € 215,- *

* in te zetten voor een zwangerschaps- en/of mama massage

Boek direct een heerlijke massage via onze online agenda. Het is via de online agenda niet mogelijk om een afspraak binnen 48 uur te maken. Wil je een last-minute afspraak of staat er geen geschikte tijd bij? Stuur dan een mailtje. Wie weet is er nog een plekje vrij ! Maak je gebruik van een kortingsactie of een cadeaubon noteer dit dan bij de opmerkingen.

* Na het boeken van een massage krijg je automatisch een bevestigingsmail. Geen bevestiging gehad? Neem dan direct contact met ons op!

Cadeaubon

Leuk om te geven; een cadeaubon voor een massage. De cadeaubon is beschikbaar voor alle massages. Klik hier voor meer informatie