Massage aan huis

Even genieten van een momentje voor jezelf tijdens een massage bij Met liefde Utrecht kan nu ook aan huis. We hebben een speciale massagestoel waar je heerlijk ontmassage aan huisspannen in kan zitten en kan genieten van een massage.

Waarom een massage?
– tijd voor jezelf !
– verlicht (pijn)klachten in nek/schouder gebied
– stimuleert de doorbloeding
– lekker ontspannen en tot rust komen

De massages worden gegeven door fysiotherapeute Monique Lubbers. Mocht je veel last hebben van je lage rug en/of bekken is het zitten op deze stoel wat minder comfortabel. Ook als je in het laatste maanden van je zwangerschap ben is een massage waarbij je op je buik op onze behandelbank ligt meer geschikt. Twijfel je, neem dan even contact op.

Gun jezelf een relax momentje en neem contact op. Het is fijn als je in het mailtje aangeeft welke dagen en tijden je voorkeur heeft en waar de massage gegeven zal worden. Zo kunnen we snel een afspraak inplannen.

Kosten:
Massage 25 minuten aan huis                                                              €42,50*
Massage 25 minuten aan huis voor jou en je partner                     €80,00*

* De prijs is inclusief reiskosten binnen een straal van 3 km rondom onze locatie, exclusief eventuele parkeerkosten in stad Utrecht. Buiten deze straal rekenen we € 0,19 per km. Indien de cursus buiten de regio Utrecht wordt gegeven kan reistijd doorberekend worden.

Wil je liever een volledige lichaamsmassage op onze speciale behandelbank, dat kan ook. Klik dan hier