Over ons

Met liefde Utrecht – alles voor ouder en kind. Diverse activiteiten rondom je zwangerschap voor jezelf, voor je kind of om samen met je kind te doen!

Werk, hobby’s, gezin, partner…. In welke volgorde dan ook. Als moeder heb je weinig tijd voor jezelf. Door een cursus, massage of sporten kies je even bewust voor jezelf. Heerlijk, maar vooral ook heel goed!
Stap uit de drukte van alledag en stap binnen bij Met liefde.

Rianne Braal (cesartherapeute), Monique Lubbers (fysiotherapeute) Zeynep Unal (fysiotherapeute) en Anne van Faassen (oefentherapeute) geven bij Met liefde diverse cursussen, behandelingen, massages en workshops.

Na het volgen van een opleiding voor fit-zwanger! therapeuten is in 2010 hebben Rianne en Monique de fit zwanger cursus opgezet.
Door de combinatie van de visies omtrent houding, sport en beweging is er een zeer informatieve maar ook sportieve cursus ontstaan.
Maar dit smaakte naar meer; vandaar dat ons bedrijf is uitgegroeid naar een centrum waar je leuke dingen kan doen; tijdens je zwangerschap, helemaal voor jezelf of juist om iets met je kindje!

Rianne braal

Rianne Braal is in 1998 afgestudeerd als oefentherapeute Cesar en richt zich met name op houding en beweging. Veel klachten van zwangere vrouwen zijn te voorkomen door houdingsadviezen en oefeningen die gericht zijn op de lichaamshouding. In 2016 heeft Rianne haar opleiding tot vrouwencoach afgerond. Sindsdien helpt Rianne zwangere vrouwen en moeders waarbij de roze wolk toch niet zo roze blijkt te zijn.

Rianne helpt ze via coachingsgesprekken aan nieuwe inzichten en een betere balans in hun leven.
Vanaf 2020 kan je bij Rianne ook terecht voor slaapcoaching voor je baby, kind, tiener maar natuurlijk ook voor jezelf.


Rianne geeft:

Monique Lubbers

Monique Lubbers is in 2005 afgestudeerd als fysiotherapeute. Als fysiotherapeut behandeld ze regelmatig zwangere vrouwen met rug en/of bekkenklachten. Er is vaak veel onduidelijkheid welke bewegingen goed, maar nog belangrijker, welke bewegingen niet goed zijn tijdens de zwangerschap. Veel vrouwen stoppen door deze onwetendheid met sporten wat natuurlijk heel jammer is! Sinds 2019 is Monique ook bevoegd om baby en kindermassages te geven.

Monique geeft:

Zeynep

Rianne en Monique werken ook samen in Bunnik. Rianne is eigenaar van 
de-oefenpraktijk. Monique werkt bij Fysio Bunnik als fysiotherapeute.

Zeynep Unal is fysiotherapeute in opleiding en geeft bij ons de fit mama lessen.

Hoi allemaal! Mijn naam is Zeynep en ik ben 22 jaar oud. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Naast mijn studie ben ik per november begonnen met het geven van groepslessen bij Met Liefde. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken en te netflixen, daarnaast geniet ik ook van elk moment met dierbaren.


Onze vliegende keep Anne van Faassen is in 2020 afgestudeerd als oefentherapeute Cesar en richt zich ook met name op houding en beweging.

Sinds kort werkt Anne ook als leeftijlcoach. Ze biedt een leefstijlprogramma aan waarin ze groepen deelnemers begeleidt in hun proces naar een gezondere leefstijl. Daarnaast begeleidt ze ouderen in het online trainingsprogramma Vitaal Oud Worden.
Op dit moment geeft Anne geen les meer bij Met liefde maar is ze wel onze vliegende keep en valt in waar nodig.