Over ons

Met liefde Utrecht – alles voor ouder en kind. Diverse activiteiten rondom je zwangerschap voor jezelf, voor je kind of om samen met je kind te doen!

Werk, hobby’s, gezin, partner…. In welke volgorde dan ook. Als moeder heb je weinig tijd voor jezelf. Door een cursus, massage of sporten kies je even bewust voor jezelf. Heerlijk, maar vooral ook heel goed!
Stap uit de drukte van alledag en stap binnen bij Met liefde.

Vanaf juli 2023 is Rianne Braal gestopt bij Met liefde Utrecht. Met liefde Utrecht gaat verder als eenvrouwszaak met als eigenaar Monique Lubbers (fysiotherapeute). Samen met Zeynep Unal (fysiotherapeute), Anne van Faassen (oefentherapeute) en Daniella Timmermans (kinderoefentherapeute) geven ze bij Met liefde diverse cursussen, behandelingen, massages en workshops.

Na het volgen van een opleiding voor fit-zwanger! therapeuten in 2010 hebben Rianne en Monique de fit zwanger cursus opgezet.
Door de combinatie van de visies omtrent houding, sport en beweging is er een zeer informatieve maar ook sportieve cursus ontstaan.
Maar dit smaakte naar meer; vandaar dat dit bedrijf is uitgegroeid naar een centrum waar je leuke dingen kan doen; tijdens je zwangerschap, helemaal voor jezelf of juist om iets met je kindje!

Monique Lubbers

Monique Lubbers is in 2005 afgestudeerd als fysiotherapeute. Als fysiotherapeut behandeld ze regelmatig zwangere vrouwen met rug en/of bekkenklachten. Er is vaak veel onduidelijkheid welke bewegingen goed, maar nog belangrijker, welke bewegingen niet goed zijn tijdens de zwangerschap. Veel vrouwen stoppen door deze onwetendheid met sporten wat natuurlijk heel jammer is! Sinds 2019 is Monique ook bevoegd om baby en kindermassages te geven. Naast haar werk bij Met liefde Utrecht werkt Monique ook bij Fysio Bunnik als fysiotherapeute.

Monique geeft:

Zeynep Unal is fysiotherapeute en geeft bij ons de fit mama lessen.

Hoi allemaal! Mijn naam is Zeynep en ik ben in 2022 afgestudeerd als fysiotherapeute. Ik werk als fysiotherapeute bij Met liefde Utrecht; ik geef de zwangere en mama sportgroep op dinsdag. Daarnaast werk ik als fysiotherapeute bij Fysio Bunnik. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken en te netflixen, daarnaast geniet ik ook van elk moment met dierbaren.

Daniella Timmermans
Hoi, ik ben Daniella, ik ben sinds 2016 kinderoefentherapeute en sinds kort ook slaaptherapeute voor volwassenen, kinderen en baby’s.

Nikki van Dam (fysiotherapeute i.o.)

Ik ben Nikki en ik ben waarnemer bij Met Liefde! Ik ben bijna afgestudeerd van de studie Fysiotherapie (zomer 2023) en geef daarnaast ook zwemles aan kids! Ik kijk er naar uit elkaar te leren kennen en jullie te begeleiden tijdens deze mooie fase van jullie leven!

Onze vliegende keep Anne van Faassen is in 2020 afgestudeerd als oefentherapeute Cesar en richt zich ook met name op houding en beweging.

Anne is inmiddels ook als leeftijlcoach. Ze biedt een leefstijlprogramma aan waarin ze groepen deelnemers begeleidt in hun proces naar een gezondere leefstijl. Daarnaast begeleidt ze ouderen in het online trainingsprogramma Vitaal Oud Worden.
Op dit moment geeft Anne geen les meer bij Met liefde maar is ze wel onze vliegende keep en valt in waar nodig.

Rianne braal

Rianne Braal is per 1 juli 2023 niet meer werkzaam bij Met liefde Utrecht.