Moeder en peutergym

moeder peutergym

Sporten is gezond voor jou en je kind. Natuurlijk is het ook heel leuk om samen met je peuter bezig te zijn. Dus kom naar de moeder en peutergym lessen; gezond en gezellig !

Sporten met je peuter is een leuke manier om samen met je kindje te sporten. Alle oefeningen doe je samen en zijn gericht op het opbouwen van je conditie en het versterken van je spieren. Daarnaast is er ook aandacht voor het stimuleren van de motoriek van je kindje.
Geen enkele les is hetzelfde; er wordt gedanst, gezongen, gekropen als tijger of gesprongen als een kikker. Maar ook de moeder kan aan de slag tijdens oefeningen op de grond waarbij je je kindje als gewicht gebruikt of je peuter onder je doorkruipt als je staat te puffen in een ‘plank’ houding !

Hoe oud moet mijn kindje zijn?

De lessen ‘moeder en peutergym’ zijn leuk voor kindjes vanaf 2 jaar. Op deze leeftijd kunnen ze spelenderwijs uitgedaagd worden en kunnen ze korte opdrachten begrijpen en uitvoeren.Wanneer zijn de moeder en peutergym lessen

Door het coronavirus zijn de lessen helaas tot nader order gecanceld.

Groep: Maximaal 5 moeders met hun peuters
Locatie: Kanaalweg 86
Kosten: Strippenkaart voor 5 lessen €60,- / losse les €13,-
Docent: Anne van Faassen

Voor het gemak spreken we over moeders maar vaders zijn natuurlijk ook van harte welkom! Wil je meedoen of wil je meer informatie neem dan contact op.
De lessen starten bij voldoende aanmeldingen.