Zwangerschapsmassage

Vanaf 3 maart kan je weer een zwangerschapsmassage boeken! Heel goed nieuw voor iedereen. Veel dames hebben direct een massage geboekt. We hebben gemerkt dat het reserveringssysteem hierdoor wat problemen heeft. Werkt de link naar het reserveringssysteem niet, stuur dan even een mailtje !
Doordat er direct veel behandelingen zijn ingepland zijn de eerste twee weken (tot en met 13 maart) al behoorlijk vol. Hopelijk kan je nog een plekje vinden en zien we je snel!

zwangerschapsmassage

Prijzen 2020

Per 1 december zijn op de prijzen op de website aangepast naar de tarieven voor 2021. Mocht je een massage boeken in december betaal je natuurlijk nog het oude tarief !

Win een massage !

Voor het laatste kwartaal van 2020 hebben we een leuke actie:
win een massage

Vertel je vriendinnen, buurvrouwen en (schoon)zussen over onze sportieve en informatieve activiteiten. Worden er twee dames zo enthousiast van jouw positieve verhaal dat ze zich inschrijven voor een massage of activiteit* dan krijg jij een ontspanningsmassage van 25 minuten cadeau.

 

 

* Actievoorwaarden:
– Inschrijvingen moeten definitief geboekt en betaald zijn.
– Geef bij de inschrijving aan door wie je getipt werd.
– Tip jij vriendinnen en schrijven ze zich in voor een cursus of activiteit? Neem dan zelf contact op met Met liefde Utrecht. Geef hierbij aan wie jij getipt hebt.
– Met liefde Utrecht is niet verantwoordelijk voor het bijhouden of je recht heb op een gratis massage.
– Behandelingen voor fysio/oefentherapie of coachingsafspraken doen niet meer aan deze actie.
– Bedrijven zijn uitgesloten van deelname
– Er worden maximaal 8 massages van 25 minuten cadeau gedaan.
– Inschrijvingen tussen 01-10-2020 en 30-12-2020 tellen mee voor de win actie.
– Gratis massages worden tot 1 maart geven.

 

 

 

startdata

De vakantie is weer (bijna) voorbij en het is tijd voor nieuwe cursussen. We starten weer, natuurlijk corona proof, met onze activiteiten.
Ben je zwanger of (net) bevallen en wil je lekker (blijven) sporten doe dan mee met één van onze lessen. Alle lessen worden gegeven door een fysio of oefentherapeute, we hebben beide veel ervaring met het begeleiden van zwangere of pas bevallen dames.

Naast deze cursussen kan je altijd een afspraak maken voor een consult fysiotherapie, slaaptherapie, vrouwencoaching of natuurlijk een heerlijke massagestartdata

Nieuwsbrief juli

Onze nieuwsbrief is er weer !
Lees meer over onze nieuwe activiteiten en startdata.

Klik hier om de nieuwsbrief te openen.

workshop tummy time

Rianne geeft op 14 juli weer de workshop ’tummy time’. Wil je ook weten waarom het zo goed is om je baby op zijn/haar buik te leggen. En vooral, wat kan je doen als je kindje eigenlijk niet op zijn/haar buik wilt liggen ?
Kom naar de workshop en stel al je vragen aan Rianne

Datum: 14 juli 10:00 – 11.15
Kosten €10,00

Voor meer informatie of inschrijven kan je mailen naar mail@metliefdeutrecht.nl