Samenwerking

Een goede samenwerking is belangrijk. We werken dan ook samen met een aantal leuke en goede organisaties. 

babygebaren

Gebaar en ervaar, ontdek samen met je kindje een nieuwe wereld dankzij baby- en kindergebaren. Ann en Kelly geven online en live workshops. De live workshops zijn bij ons op de locatie.

Een fijn team met verloskundigen, werkzaam in stadsdeel Utrecht West. (niet in leidsche rijn).

HealthyHuman biedt preventieve levensfase trainingen aan voor iedereen die in balans willen blijven en gezond oud willen worden. Healtyhuman werkt voor werkgevers en sluiten contracten af met verzekeraars zodat werknemers kosteloos toegang krijgen tot het levensfase-aanbod. 

Ontspanning en selfcare zijn mijn grootste passies. Ik koppel paramedische kennis, persoonlijke aandacht, zorg op maat en spiritualiteit met elkaar. Je kan bij Hanneke o.a. terecht voor ontspanningsmassages, buikbehandelingen, yoga en retreats. En handig; ze zijn gevestigd tegenover Met Liefde!

Wij werken samen met het bekkenteam van adphys Fysiotherapie. Ze zijn gevestigd op het J.P. Coenhof 214 in Lombok.

Jorn is een gepassioneerde trainer op het gebied van zwangere en pas bevallen dames. Zeker de moeite waard om zijn tips en trick via zijn social media te volgen!

Zwanger in Utrecht is een website ontwikkeld door het Eerstelijns Verloskundig Coöperatief Midden Nederland  voor  de (aanstaande) zwangere en haar partner uit de regio Utrecht. Op deze website vind je o.a. kraamzorgaanbieders, en cursussen rondom borstvoeding

We zijn niet aangesloten bij licentiehouders (zoals zwangerfit®, NVHBC of samen bevallen). Vergoeding van één van onze cursussen is soms mogelijk via de aanvullende verzekering. Informeer hiervoor bij je zorgverzekering.