Sporten met baby of dreumes

sporten baby peuter met liefde Utrecht

Sporten met je baby of dreumes; gezond en gezellig !

Sporten is gezond maar met een baby of dreumes is tijd voor jezelf soms lastig in te plannen. Doe dan mee met de sporten met je baby en dreumes lessen. Je hoeft ’s avonds niet de deur uit om te sporten, geen oppas te regelen en het belangrijkste;  quality time met je baby of dreumes!

Sporten met je baby of dreumes is een leuke manier om samen met je kindje te sporten. Alle oefeningen doe je samen en zijn gericht op het opbouwen van je conditie en het versterken van je spieren. Met name de romp en bekkenbodem verdienen na een zwangerschap extra aandacht. Daarnaast is er ook aandacht voor het stimuleren van de motoriek van je kindje. Natuurlijk is het mogelijk om tijdens de cursus je baby te voeden of te verschonen. Is je kindje te zwaar of heeft hij of zij geen zin. Het is altijd mogelijk om je kindje rond te laten lopen of kruipen.

Waneer kan ik starten?

Je kunt starter met de cursus ‘ sporten met je baby’ vanaf 6 weken na de bevalling. Heb je een keizersnede gehad dan mag je na 8 weken starten.  Je sport op je eigen niveau. De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 60 minuten waarvan we 45 minuten sporten.

Wat gaan we doen

Tijdens de les worden spierversterkende oefeningen voor het gehele lichaam gedaan. Ook krijgen de buikspieren en de bekkenbodemspieren aandacht en doen we oefeningen om de conditie op pijl te brengen en te houden. Alle oefeningen doe je op een speelse manier met jouw baby. Omdat jouw baby in de loop van de weken natuurlijk gewoon groeit, groeit het gewicht waarmee je traint natuurlijk ook!

Luister naar je lichaam !

Sporten doe je altijd op je eigen niveau. Het is belangrijk dat je luistert naar je eigen lichaam en niets forceert. De intensiteit van de oefeningen bepaal je dus zelf. En moet je tijdens de les je kindje verschonen of is er een andere reden waarom je even moet stoppen dan is dat natuurlijk geen enkel probleem.

Startdata:

Dinsdag 8 oktober* om 9:00 – 10:00
Donderdag 17 oktober* om 10:30 tot 11:30
Dinsdag 19 november om 9:00 – 10:00
Donderdag 21 november om 10:30 – 11:30

* tijdens de schoolvakanties is er geen les!

Hoe vaak: 5 bijeenkomsten van circa 60 minuten
Groep: Maximaal 6 moeders (of vaders!)
Locatie: Kanaalweg 86
Kosten: 5 lessen voor €50,-
Docent: Monique Lubbers

Wil je meer informatie neem dan contact op.