Sporten met baby

Sporten met je baby; gezond en gezellig !

Sporten is gezond maar met een baby is tijd voor jezelf soms lastig in te plannen. Doe dan mee met de sporten met je baby lessen. Je hoeft ‘s avonds niet de deur uit om te sporten, geen oppas te regelen en het belangrijkste;  quality time met je kindje!

Met de oefeningen werk je aan het opbouwen van je conditie en het versterken van je spieren. Met name de romp en bekkenbodem verdienen na een zwangerschap extra aandacht. Natuurlijk is het mogelijk om tijdens de cursus je baby te voeden of te verschonen. Tijdens het sporten kan je kindje lekker slapen in de wagen of je kan je kindje bij je op je matje hebben liggen. Net waar jij je prettig bij voelt!

Waneer kan ik starten?

Je kunt starten met de lessen ‘ sporten met je baby’ vanaf 6 weken na de bevalling. Heb je een keizersnede gehad dan mag je na 8 weken starten. Je sport op je eigen niveau. De cursus bestaat uit 5 lessen van 60 minuten waarvan we ongeveer 45 minuten sporten.

Wat gaan we doen

Tijdens de les worden spierversterkende oefeningen voor het gehele lichaam gedaan. Ook krijgen de buikspieren en de bekkenbodemspieren aandacht en doen we oefeningen om de conditie op pijl te brengen en te houden. Alle oefeningen kunnen op een speelse manier met jouw baby gedaan worden. Omdat jouw baby in de loop van de weken natuurlijk gewoon groeit, groeit het gewicht waarmee je traint natuurlijk ook!

Luister naar je lichaam!

Sporten doe je altijd op je eigen niveau. Het is belangrijk dat je luistert naar je eigen lichaam en niets forceert. De intensiteit van de oefeningen bepaal je dus zelf. En moet je tijdens de les je kindje verschonen of is er een andere reden waarom je even moet stoppen dan is dat natuurlijk geen enkel probleem.

Hoe vaak: 5 bijeenkomsten van circa 60 minuten
Startdata:

Donderdag 26 oktober om 09:15 uur

Verdere data volgen nog. In principe start er iedere zes weken een nieuwe cursus. In de schoolvakanties wordt er geen les gegeven.

Groep: Maximaal 5 deelnemers (minimaal 3 )
Locatie: Kanaalweg 86
Kosten: 5 lessen voor €68,-
Docent: Monique Lubbers
De lessen zijn geschikt tot je kindje gaat kruipen of tot ongeveer 7 maanden na je bevalling

Wil je meer informatie neem dan contact op.