Vrouwencoach

Een zwangerschap, de geboorte van je kindje en je gezin. Allemaal dingen om heel blij van te worden. Maar stel dat dit nu niet zo is. Is de roze wolk na je bevalling eerder grijs, is het verzorgen van een kindje toch pittiger als gedacht? Een vrouwencoach kan je hierbij helpen.

Rianne Braal vrouwencoach zwangerschap bevalling utrecht

Vanaf 2011 geef ik zwangerschapscursussen, als oefentherapeut. Dit doe ik met veel plezier. Ik merkte dat veel vrouwen stress ervaren tijdens en na de zwangerschap. Niet alle vrouwen ervaren een roze wolk in die periode. Het is alleen erg lastig om hier eerlijk voor uit te komen, omdat de omgeving vindt dat je heel blij moet zijn met je zwangerschap en je kindje. En daarna hoor je het heel leuk te vinden met je kind, terwijl niet alle vrouwen dat altijd vinden.

Als moeder van 2 dochters weet ik dat het soms pittig is om alles te combineren. Mijn werk, mijn vriendinnen, mijn man en kinderen…en ergens moet het huis er ook nog netjes uit zien! Soms is het een beetje veel wat ik allemaal van mezelf wil.

Om deze vrouwen te kunnen helpen ben ik een coachopleiding gaan doen.
We hebben allemaal onze manier van tegen de zaken aankijken en erop reageren. We zijn ons niet bewust van de voorkeuren of gewoontes. Er is iemand anders nodig, die je laat inzien wat je gewoonte, je patroon is, om het te kunnen veranderen. Een coach is hiervoor de aangewezen persoon. Ik ga samen met jou op zoek naar je patronen, om ze te kunnen veranderen. Op die manier begrijp waarom je dingen doet, zoals je ze doet. Als je dat ziet, dan kan je het ook veranderen.

Ik coach vanuit huis, waar ik een gezellige kamer heb om rustig te kunnen werken. Mocht het voor jou niet mogelijk zijn om bij mij te komen, laat het weten, dan bekijken we de mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie en het maken van een afspraak op mijn website