Workshops

workshops

Workshop “herstellen na je bevalling”
Tijdens de workshop “herstellen na je bevalling” verteld Monique (fysiotherapeut) je wat je kan verwachten qua herstel na je bevalling.  Als je zwanger bent word je goed voorbereid op je bevalling. Maar hoe zien de eerste weken na je bevalling eigenlijk uit. Wanneer mag je weer sporten, hoe zit het met die buikspieren??  en vergeet je bekkenbodemspieren niet! Mag je nu wel of niet tillen en traplopen?

Tijdens de presentatie verteld Monique wat je kan verwachten qua herstel maar vooral; wat kan je wel of beter niet doen. Je krijgt praktische tips en oefeningen en natuurlijk is er tijd om al je vragen te beantwoorden.

De presentatie duurt ongeveer een uur. Na de presentatie ontvang je 2 filmpjes met voorbeeld oefeningen, een filmpje hoe jezelf een diastase check kunt doen en een uitgeschreven herstelprogramma inclusief tips en oefeningen.

Ben je (hoog)zwanger en wil je meer weten over het herstel na je bevalling doe dan
mee met deze workshop!
De kosten voor de workshop zijn € 17,50
Duur: circa 1 a 1,5 uur.

Datum:
14 september 19:30 (online)

Workshop “bekkenbodem”

Je kan de bekkenbodem niet zien, maar het is een heel belangrijk onderdeel van je lijf. Zeker tijdens je zwangerschap. Maar wat is je bekkenbodem precies. Wat voor functie heeft het en wat gebeurt en met je bekkenbodem tijdens de zwangerschap en na je bevalling.
Tijdens deze workshop krijg je veel informatie maar ook praktische tips en oefeningen hoe je bekkenbodem kan trainen, ontspannen en waar je op moet letten tijdens het sporten.
Op dit moment is er nog geen datum bekend. Heb je interesse stuur dan een mailtje dan houden we je op de hoogte!

We bieden diverse workshops aan. Houdt onze social media hiervoor in de gaten, kijk op de evenementenkalender of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.