Cursus aan huis

Bij Met liefde geven we ook een zwangerschapscursus aan huis. Een echte VIP cursus: Een cursus waarin aandacht (extra) aandacht wordt besteed aan de onderwerpen die jij belangrijk vind. En het mooist…. heerlijk in je eigen vertrouwde omgeving !

cursus aan huis vip cursus op maat
De VIP cursus!

De zwangerschapscursus aan huis duurt ongeveer 3 uur en wordt op afspraak gegeven. In de cursus op maat wordt informatie gegeven over de zwangerschap en over de bevalling. En het mooiste….. je zit gewoon op je eigen bank! We geven informatie over je bekkenbodem, ademhaling, puffen, persen en ook; wat gebeurt er eigenlijk allemaal als je kindje geboren is. Natuurlijk praten we ook over het herstel na de bevalling. Wil je meer aandacht voor coaching tijdens je bevalling, angst voor de bevalling of juist meer weten wat je kan verwachten na je bevalling!? We passende cursus geheel naar jouw wensen aan.
De cursus is ook interessant voor je partner; we geven tips over wat hij/zij kan doen tijdens de bevalling. Ook oefenen we verschillende technieken die je partner kan toepassen zodat de weeën voor jou makkelijker op te vangen zijn.

De theorie wordt ondersteund door praktische tips en oefeningen voor onder andere je bekkenbodem en ademhaling. Inclusief cursusboekje om nog eens alles rustig na te lezen.

Wij raden aan om de VIP cursus aan huis tussen de 25 en 35 weken te plannen. Heb je geen partner, ook dan is deze cursus uitermate geschikt! Mocht je het fijn vinden kan je natuurlijk altijd iemand anders uitnodigen om de cursus bij te wonen.

Kosten: €195,- (incl. BTW)*

Interesse in de VIP-cursus?

Toch behoefte aan een uitgebreidere cursus. Kijk dan naar onze
fit zwanger cursus

* De prijs is inclusief reiskosten binnen een straal van 3 km rondom onze locatie, exclusief eventuele parkeerkosten in stad Utrecht. Buiten deze straal rekenen we € 0,19 per km. Indien de cursus buiten de regio Utrecht wordt gegeven kan reistijd doorberekend worden.