VIP theorie cursus

De VIP cursus; Een zwangerschapscursus die speciaal voor jou en je partner gegeven wordt. In de cursus wordt (extra) aandacht besteed aan de onderwerpen die jij en je partner belangrijk vinden. De cursus is ook ideaal als opfriscursus als je al eerder een cursus hebt gevolgd.

zwangerschapscursus partner

De compacte zwangerschapscursus samen met je partner

De zwangerschapscursus duurt ongeveer 3 uur en wordt op afspraak gegeven. In de cursus op maat wordt informatie gegeven over de zwangerschap en de bevalling. We geven informatie over je bekkenbodem, ademhaling, puffen, persen en ook; wat gebeurt er eigenlijk allemaal als je kindje geboren is. Ook geven we tips over wat je partner kan doen tijdens de bevalling. We oefenen we verschillende technieken die je partner kan toepassen zodat de weeën voor jou makkelijker op te vangen zijn. Natuurlijk praten we ook over het herstel na de bevalling. Wil je meer aandacht voor coaching tijdens je bevalling of juist meer weten wat je kan verwachten na je bevalling!? We passende zwangerschapscursus geheel naar de wensen van jou en je partner aan!

De theorie wordt ondersteund door praktische tips en oefeningen voor onder andere je bekkenbodem en ademhaling. Inclusief cursusboekje om nog eens alles rustig na te lezen.

Heb je geen partner, ook dan is deze cursus uitermate geschikt. Neem dan gerust iemand anders mee !

Data en locatie

Data en tijd: in overleg
Duur: 3 uur
Locatie: Kanaalweg 86
Kosten: € 175,-

Andere theoriecursus

Zoek je toch iets anders ? We bieden ook theoriecursussen aan met andere stellen of juist een cursus in combinatie met sporten?