Zwangerschapsmassage

Gefeliciteerd. Je ben zwanger! Dit is een spannende maar vaak ook een hele mooie en bijzondere tijd. Een periode om extra goed voor jezelf te zorgen. Een ontspannende zwangerschapsmassage bij Met liefde in Utrecht kan hierbij helpen.
zwangerschapsmassage met liefde

De zwangerschapsmassage bij Met liefde Utrecht wordt gegeven op een professionele behandeltafel voor zwangere vrouwen. De tafel is ontworpen in samenwerking met specialisten, verloskundigen en massagetherapeuten. De behandeltafel heeft een borst en buik uitsparing. Bij de buikuitsparing zit een speciale verstelbare band, welke de buik perfect ondersteunt. Hierdoor kan je heerlijk liggend op je buik de zwangerschapsmassage ontvangen. Zeker naar mate je zwangerschap vordert is het heerlijk om weer op je buik te kunnen liggen! De massage wordt gegeven door Monique Lubbers. Zij is fysiotherapeut en heeft zeer veel ervaring in het behandelen en masseren van dames rondom de zwangerschap. Zij weet precies wat (niet) verstandig is om te masseren.

Waarom een zwangerschapsmassage

Een zwangerschap is een heel bijzondere periode. Er gebeurt in een korte tijd veel met je lichaam. Door deze veranderingen, vaak onder invloed van hormonen, worden de banden (ligamenten) om je gewrichten heen losser. Dit is nodig om ruimte te maken voor je kind en om je voor te bereiden op de bevalling. Deze veranderingen kunnen ook voor klachten zorgen. Je kan sneller moe zijn of last krijgen van pijn in je nek en rug, bekkenklachten, vocht vasthouden of slecht slapen.
Een zwangerschapsmassage van Met liefde in Utrecht zorgt voor totale ontspanning, ook als je geen last hebt van zwangerschapskwaaltjes en gewoon lekker tijd voor jezelf wil hebben!

Zin in een totale lichaamsmasage; dus van de nek, schouders, armen, rug en achterzijde benen? Kies dan voor de massage van 50 minuten!
Kies je voor de massage van 25 minuten dan kan je kiezen voor een rugmassage of massage voor de nek & schouders.

Locatie: Kanaalweg 86 Utrecht

Kosten

Kosten: Massage van 25 minuten: € 30,-
Massage van 50 minuten: € 55,- 
Strippenkaart met 3 massages van 25 minuten € 80,- *
Strippenkaart met 3 massages van 50 minuten € 150,- *

Massage van 25 minuten: € 30,-
Massage van 50 minuten: € 55,- 
Strippenkaart met 3 massages van 25 minuten € 80,- *
Strippenkaart met 3 massages van 50 minuten € 150,- *

*in te zetten voor een zwangerschaps- en/of mama massage

Boek direct een heerlijke massage via onze online agenda. Staat er geen geschikte tijd voor je tussen of heb je vragen over een massage? Stuur een mailtje!

Let op: een zwangerschapsmassage is bedoeld als ontspanningsmassage en niet bedoeld voor het behandelen van klachten.