Zwangerschapsmassage

Gefeliciteerd. Je bent zwanger! Dit is een spannende maar vaak ook een hele mooie en bijzondere tijd. Een periode om extra goed voor jezelf te zorgen. Een ontspannende zwangerschapsmassage bij Met liefde in Utrecht kan hierbij helpen.

De zwangerschapsmassage bij Met liefde Utrecht wordt gegeven op een professionele behandeltafel voor zwangere vrouwen. De tafel is ontworpen in samenwerking met specialisten, verloskundigen en massagetherapeuten. De behandeltafel heeft een borst en buik uitsparing. Bij de buikuitsparing zit een speciale verstelbare band, welke de buik perfect ondersteunt. Hierdoor kan je heerlijk liggend op je buik de zwangerschapsmassage ontvangen. Zeker naar mate je zwangerschap vordert is het heerlijk om weer op je buik te kunnen liggen! Door deze uitsparing lig je het lekkerst als je al een (klein) buikje hebt. Dit is vaak vanaf een week of 20 van je zwangerschap. De massage wordt gegeven door Monique Lubbers. Zij is fysiotherapeut en heeft zeer veel ervaring in het behandelen en masseren van dames rondom de zwangerschap. Zij weet precies wat (niet) verstandig is om te masseren.

Massge tafel speciaal voor zwangere dames
Waarom een zwangerschapsmassage

Een zwangerschap is een heel bijzondere periode. Er gebeurt in een korte tijd veel met je lichaam. Door deze veranderingen, vaak onder invloed van hormonen, worden de banden (ligamenten) om je gewrichten heen losser. Dit is nodig om ruimte te maken voor je kind en om je voor te bereiden op de bevalling. Deze veranderingen kunnen ook voor klachten zorgen. Je kan sneller moe zijn of last krijgen van pijn in je nek en rug, bekkenklachten, vocht vasthouden of slecht slapen.
Een zwangerschapsmassage van Met liefde in Utrecht zorgt voor totale ontspanning, ook als je geen last hebt van zwangerschapskwaaltjes en gewoon lekker tijd voor jezelf wil hebben!

Zin in een totale lichaamsmasage; dus van de nek, schouders, armen, rug en achterzijde benen? Kies dan voor de massage van 50 minuten!
Kies je voor de massage van 25 minuten dan geniet je van een rug en nek/schouder massage.

Locatie: Kanaalweg 86 Utrecht

Kosten

Massage van 25 minuten: € 40,00
Massage van 50 minuten: € 75,00 
Strippenkaart met 3 massages van 25 minuten € 115,- *
Strippenkaart met 3 massages van 50 minuten € 215,- *

*in te zetten voor een zwangerschaps- en/of mama massage

Boek direct een heerlijke massage via onze online agenda. Het is via de online agenda niet mogelijk om een afspraak binnen 48 uur te maken. Wil je een last-minute afspraak of staat er geen geschikte tijd bij? Stuur dan een mailtje. Wie weet is er nog een plekje vrij! Maak je gebruik van een kortingsactie of een cadeaubon noteer dit dan bij de opmerkingen.

*** Heerlijke professionele massage gehad!
Ontspannen sfeer. Degene die masseerde is ook fysiotherapeut en kon een vraag beantwoorden die ik had over het al dan niet nog mogen uitvoeren van bepaalde sportoefening. Voor herhaling vatbaar! *** Review oktober 2020

* Na het boeken van een massage krijg je automatisch een bevestigingsmail. Geen bevestiging gehad? Neem dan direct contact met ons op!

Cadeaubon

Leuk om te geven; een cadeaubon voor een massage. De cadeaubon is beschikbaar voor alle massages. Klik hier voor meer informatie